Jeg kontaktede Lene fra People2grow, da jeg som 55 årig var blevet ledig og ønskede sparring til at finde et nyt job, hvor jeg både kunne bidrage til virksomhedens og min egen udvikling. Samtidig så jeg gerne mig selv udfordret i en ny sammenhæng.

Min baggrund var 20 års leder-erfaring inden for teknik- og miljøområdet i amter og kommuner, både som mellemleder og topleder.

Dialog og proces med Lene var kvalificeret og konstruktiv igennem hele mit forløb, som bestod af afklaring, jobsøgning og forberedelse  til jobsamtale.

Jeg vidste på forhånd, at Lene er rigtig skarp i forhold til afklaringsprocessen og mine høje forventninger her blev fuldt ud indfriet. Lene er skarp til at spørge ind og derpå uddrage det essentielle.

Jeg havde ikke regnet med, at Lene skulle bidrage ret meget i forhold til selve ansøgningen, da jeg selv fandt, at jeg havde et stærkt og velformuleret koncept. Lene var dog også her rigtig skarp, både i forhold til ansøgningens opbygning og de pointer, det var relevant at highlighte på de to stillinger, jeg søgte.

Jeg blev kaldt til samtale på begge stillinger, men nåede kun samtale-runderne til første stilling, da jeg fik dette job.

Som optakt til samtalerne gennemførte Lene og jeg en demo-samtale, så jeg også her var velforberedt.

Alt i alt kan jeg derfor kun på det varmeste anbefale at gøre brug af Lenes evner, hvis man står i en situation, hvor det er relevant med input og sparring til en ny fase i ens liv.

Bo Lodbjerg – Direktør – Ringkøbing Skjern Boligforening