Ordrebehandler

til GEA Danmark  – Service Support Teamet i Skanderborg

Serviceminded til fingerspidserne
Hos GEA Danmark har vi altid haft et højt fokus på serviceområdet, så vores kunder fortsat ser os som deres foretrukne valg. Vi søger i første omgang en kollega til vores dynamiske Sparepart Team på 9 medarbejdere. Der er i første omgang tale om et barselsvikariat på ca. 12 måneder med ansættelsesstart primo august eller september om muligt.

Dine primære opgaver bliver at: 

 • Servicere kunder i GEAs separationsforretning
 • Modtage og behandle kundeordrer per e-mail og telefon samt oprette dem i SAP
 • Indkøbe reservedele og komponenter via SAP
 • Følge op på leverancer
 • Ordrebekræfte og fakturere bestillingen til kunden
 • Yde generel kundesupport
 • Pleje eksisterende kunder og være GEAs ansigt udadtil

Faglig profil
Du er kontor- eller shippinguddannet og har tidligere erfaring med ordreekspedition og gerne  indenfor serviceområdet. Du har med fordel teknisk flair men vil selvfølgelig blive lært grundigt op i jobbet. Derudover har du kendskab eller erfaring med ERP-systemer  – gerne SAP men det er ikke et krav. Engelsk er koncernsprog og en del kommunikation foregår på dette sprog både til leverandører og kunder, dvs. gode engelsk, men også dansk kompetencer i såvel skrift som tale er et must.

Personprofil
Du er serviceminded til fingerspidserne og garant for, at vores kunder får en venlig og professionel oplevelse hver gang, at de henvender sig. Du holder mange bolde i luften samtidig med, at du handler proaktivt og resultatorienteret på dine opgaver. Desuden arbejder du struktureret og er omhyggelig og detaljeorienteret. Du har let til smil, et godt humør og beskrives som en rar og omgængelig kollega, der bidrage til det gode arbejdsmiljø i det daglige.

 Vi tilbyder

 • En spændende stilling i en travl hverdag, hvor kunden kommer i første række for hurtig og effektiv ekspedition af vores ydelser.
 • Godt arbejdsmiljø, hvor vi respekterer hinanden gensidigt og holder det, vi lover.
 • Samarbejde med kompetente kolleger, hvor vi hjælper hinanden på tværs af organisationen.
 • Karrieremuligheder i en stor, international koncern med faglig stolthed
 • Konkurrencedygtige ansættelsesvilkår
 • Bæredygtige kvalitetsprodukter og serviceydelser

Ansøgning og CV
Hvis du ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Soelberg fra People2Grow på 26 36 01 88 eller Malene Boesen på 40 11 92 30.

Ansøgning og CV mærket ”Ordrebehandler” mailes til mail@people2grow.dk hurtigst muligt og senest 27. juni 2019. Vi afholder samtaler den 28.juni og den 1. juli.

Vi glæder os til at høre fra dig.

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. GEA er en af verdens største leverandører af teknologi til fødevareindustrien og til en bred vifte af procesindustrier. Som en international teknologigruppe fokuserer GEA på at være førende inden for procesteknologi og komponenter samt service til sofistikerede produktionsprocesser.

 I 2017 omsatte GEA for mere end Euro 4.6 milliarder, hvoraf mere end 70 % kom fra føde- og drikkevaresektoren, som er en langsigtet vækstsektor. GEA beskæftiger (per 31. marts 2018) omkring 17.863 mennesker på verdensplan, fordelt på forretningsområderne, Equipment og Solutions samt Service.

 I alt arbejder ca. 900 medarbejdere for GEA i Danmark.

Salg, Service samt eksekvering af mindre projekter foregår via ca. 45 lokale salgsselskaber verden over, hvor af GEA Danmark er det ene.

GEA Danmark er repræsenteret på 5 lokationer i Danmark – Skanderborg, Søborg, Ullerslev, Svendborg samt Slagelse og har i alt ca. 65 medarbejdere, hvoraf hovedparten sidder i Skanderborg.