GEA har gennem de sidste 7 år brugt People2Grow til rekruttering af nye kollegaer til afdelingen i Skanderborg.

People2Grow har ofte håndteret hele rekrutteringsprocessen fra behovsafdækning,  jobbeskrivelse, annoncering, kontakt til kandidater, udarbejdelse af short-liste, interviews og profiltests. Dermed har GEA sammen med People2Grow kunnet koncentrere sig om de rette kandidater ud fra en short-liste.

Det er væsentlig for GEA at have en klar profil på de kandidater, som  vi ønsker at ansætte, og i den forbindelse har People2Grow altid været i stand til at matche vores ønsker og krav med potentielle kandidater. Lene’s indsigt i ofte komplekse krav og ønsker til vores kandidater samt en forståelse for kulturen i GEA har været med til, at samarbejdet og resultaterne altid har været meget tilfredsstillende.

Peter Hinge – Head of Service Sales – GEA Denmark

For 2 år siden stod jeg for at skulle ansætte min første medarbejder i min lille virksomhed. Da jeg ingen erfaring har med ansættelser, kontaktede jeg People2Grow, og Lene ydede en fantastisk hjælp og sparring. Lene styrede processen med at identificere behov, lave jobopslag og udvælge kandidater til jobsamtalen. People2Grow har hjulpet mig til at finde den helt rigtige medarbejder på det rette tidspunkt. Tusind tak.

Torben Hansen – Owner - Soveland

I en rekrutteringsproces har vi ofte brugt People2Grow som en form for “second opinion”. Vi vælger nogle kandidater ud, som vi vil arbejde videre med. Og her kommer Lene så ind over i forhold til at profilteste og dybdeinterviewe udvalgte kandidater.

At ramme rigtigt første gang betyder enormt meget i en mindre virksomhed som vores. People2Grow er fantastisk dygtige til at gå i dybden på folks kompetencer og personligheder. De tager et spadestik dybere ned i det, den enkelte kandidat nu har med i bagagen, og det gør, at vi får nogle profiler, som vi kan arbejde videre med på et helt andet niveau.

Lene er et meget behageligt menneske at arbejde sammen med, og hun har stor indsigt i hvordan hele virksomhedens værdikæde fungerer – kommercielt, udviklingsmæssigt og i produktionen.

Liv-Janne - Direktør - KR

Lene er med sin “hands-on-tilgang”, sine skarpe spørgsmål og mange greb eminent til at tune ind på,  ”hvad – hvordan – og hvorfor” vi søger en given profil. Hun udfordrer os, så vi tidligt i processen bliver afklaret på, hvad vi har brug for. Endvidere har vi fra jobsøgernes side altid fået en utrolig positiv respons på People2Grow’s tilgang.

Lene Louise Madsen - Økonomi- og administrationschef - Kaj-Ove Madsen A/S – København

Kontakt People2Grow på tlf. 26 36 01 88