Ledige stillinger

Nedenfor finder du vores aktive stillingsopslag. Nogle af de opgaver vi arbejder med bliver ikke annonceret. Her arbejder vi i stedet med ”search-metoden” for at få stillingerne besat.

Du er velkommen til at sende dit CV til mail@people2grow.dk for at komme i betragtning til stillinger, som vi ikke annoncerer.

Strategisk indkøber til Elfac A/S

Optimering  og videreudvikling af indkøbsfunktionen

Hos Elfac i Silkeborg vækster vores forretning, og vi søger nu en strategisk indkøber, som vil være med på holdet  og understøtte virksomhedens vækst og ambition om ”taking best in class to higher levels”. Med reference til vores Head of Supply Chain & Operation får du ansvaret for at opretholde, optimere og videreudvikle bæredygtige relationer til vores nuværende leverandører og etablere nye strategiske partnerskabsaftaler.  Samtidig bliver dit fokus løbende at sikre solide processer for opfølgning på leverandører og ordrer.

Som ny kollega bliver du en del af et dynamisk team og får en bred berøringsflade internt i organisationen og eksternt med mange interessenter.  Du får  rig mulighed for at gøre din indflydelse gældende og præge udviklingen af indkøbsfunktionen.

Udvikling, glæde og vækst - i virksomheder og hos det enkelte menneske