Personlig udvikling

Du vil gerne udvikle dig som menneske på et eller flere livsområder og sætte fokus på personlige temaer. Eller du står måske i et dilemma, som du har svært ved at vende med andre – måske fordi de selv er en del af problematikken. Måske går du rundt med en konkret problemstilling, du ønsker dialog omkring, eller du står foran at skulle træffe en vigtig beslutning i dit liv. Kvitte en dårlig vane…. Årsagerne kan være mange. Men du har bestemt dig for, at der skal ske noget i dit liv – og du vil gerne investere i dig selv.

Udbytte

  • Personlig integritet og balance
  • Indsigt i personlighed og mønstre
  • Håndtering af komplekse situationer og forhold
  • Afklaring af nye muligheder
  • Evne at træffe vigtige beslutninger og valg i livet 

Alle forløb tilrettelægges individuelt.

 

Jeg var i en periode af mit liv hvor jeg havde brug for retning og en dybere forståelse af mig selv. De nye udfordringer, som jeg stod overfor,  var jeg ikke personligt rustet  godt nok til. Jeg havde derfor brug for at tale om og se min udvikling og mig selv fra en anden vinkel. Her har Lene og People2Grow været omdrejningspunktet for den udvikling, jeg har været igennem.

People2Grow har givet mig værktøjer til at forstå mig selv og arbejde med mig selv som individ og med de udfordringer, som fylder. Lene er åben, forstående og tager sig tid til at forstå. Hun er også konsekvent og fortsætter, indtil du som person har nået dit mål.

Christian Toft –Owner - Plinthit

Kontakt People2Grow på tlf. 26 36 01 88