Lene er med sin “hands-on-tilgang”, sine skarpe spørgsmål og mange greb eminent til at tune ind på,  ”hvad – hvordan – og hvorfor” vi søger en given profil. Hun udfordrer os, så vi tidligt i processen bliver afklaret på, hvad vi har brug for. Endvidere har vi fra jobsøgernes side altid fået en utrolig positiv respons på People2Grow’s tilgang.

Lene Louise Madsen - Økonomi- og administrationschef - Kaj-Ove Madsen A/S – København

Jeg kontaktede Lene fra People2grow, da jeg som 55 årig var blevet ledig og ønskede sparring til at finde et nyt job, hvor jeg både kunne bidrage til virksomhedens og min egen udvikling. Samtidig så jeg gerne mig selv udfordret i en ny sammenhæng.

Min baggrund var 20 års leder-erfaring inden for teknik- og miljøområdet i amter og kommuner, både som mellemleder og topleder. Samtidig så jeg gerne mig selv udfordret i en ny sammenhæng.

Dialog og proces med Lene var kvalificeret og konstruktiv igennem hele mit forløb, som bestod af afklaring, jobsøgning og forberedelse  til jobsamtale.

Jeg vidste på forhånd, at Lene er rigtig skarp i forhold til afklaringsprocessen og mine høje forventninger her blev fuldt ud indfriet. Lene er skarp til at spørge ind og derpå uddrage det essentielle.

Jeg havde ikke regnet med, at Lene skulle bidrage ret meget i forhold til selve ansøgningen, da jeg selv fandt, at jeg havde et stærkt og velformuleret koncept. Lene var dog også her rigtig skarp, både i forhold til ansøgningens opbygning og de pointer, det var relevant at highlighte i forhold til de to stillinger, jeg søgte.

Jeg blev kaldt til samtale på begge stillinger, men nåede kun samtale-runderne til første stilling, da jeg fik dette job.

Som optakt til samtalerne gennemførte Lene og jeg en demo-samtale, så jeg også her var velforberedt.

Alt i alt kan jeg derfor kun på det varmeste anbefale at gøre brug af Lenes evner, hvis man står i en situation, hvor det er relevant med input og sparring til en ny fase i ens liv.

Bo Lodbjerg – Direktør – Ringkøbing Skjern Boligforening

For 2 år siden stod jeg for at skulle ansætte min første medarbejder i min lille virksomhed. Da jeg ingen erfaring har med ansættelser, kontaktede jeg People2Grow, og Lene ydede en fantastisk hjælp og sparring. Lene styrede processen med at identificere behov, lave jobopslag og udvælge kandidater til jobsamtalen. People2Grow har hjulpet mig til at finde den helt rigtige medarbejder på det rette tidspunkt. Tusind tak.

Torben Hansen – Owner - Soveland

Jeg kontaktede Lene i People2Grow, fordi jeg havde brug for rådgivning i forhold til mine fremtidige karriereønsker. Jeg havde især brug for en professionel støtte og sparring med henblik på, at klarlægge hvad mit faglige fundament var. Derudover ønskede jeg at finde frem til hvilke karriere muligheder jeg med mine kvalifikationer kunne varetage, samt hvad jeg manglede for at realisere mine egne drømme/ønsker.

På baggrund af dette blev der udarbejdet et forløb med en tydelig procesplan. Forløbet hos People2Grow har gjort mig opmærksom på mine faglige og personlige kompetencer, samt hvilke styrker jeg besidder arbejdsmæssigt, men også hvilket udviklingsområder jeg skal have fokus på fremadrettet.

Jeg har været igennem en erkendelsesproces med stor støtte fra Lenes tilgang, som har været tillidsvækkende og empatisk. Hun har hjulpet mig igennem forløbet med konstruktiv feedback og på en respektfuld måde spurgt ind til og skubbet til mine overbevisninger.

Forløbet hos People2Grow har været en uvurderlig proces, og jeg kan på det varmeste anbefale Lene og People2Grow.

Christina Hørup Gransgård – lærer – Låsby Skole

Med kontakt til People2Grow gik jeg mere målrettet ind i processen frem mod min ansættelse som direktør for MedCom. Gennem Lene’s sparring blev jeg undervejs skarpere i min egen opfattelse af, at jeg ikke alene KUNNE varetage jobbet, men også at jeg VILLE – og ikke mindst HVORFOR.

Lars Hulbæk – CEO - MedCom

GEA har gennem de sidste 7 år brugt People2Grow til rekruttering af nye kollegaer til afdelingen i Skanderborg.

People2Grow har ofte håndteret hele rekrutteringsprocessen fra behovsafdækning,  jobbeskrivelse, annoncering, kontakt til kandidater, udarbejdelse af short-liste, interviews og profiltests. Dermed har GEA sammen med People2Grow kunnet koncentrere sig om de rette kandidater ud fra en short-liste.

Det er væsentlig for GEA at have en klar profil på de kandidater, som  vi ønsker at ansætte, og i den forbindelse har People2Grow altid været i stand til at matche vores ønsker og krav med potentielle kandidater. Lene’s indsigt i ofte komplekse krav og ønsker til vores kandidater samt en forståelse for kulturen i GEA har været med til, at samarbejdet og resultaterne altid har været meget tilfredsstillende.

Peter Hinge – Head of Service Sales – GEA Denmark

Jeg benyttede People2Grow, da jeg skulle skifte job fra Forsvaret og til en civil arbejdsgiver. Jeg havde i den forbindelse svært ved at se, hvordan jeg skulle omsætte mine erhvervede kompetencer og erfaringer fra Forsvaret til et civilt job. Jeg havde også behov for afklaring omkring, hvad jeg egentlig gerne ville.

Lene var i den forbindelse utrolig god til at få mig til at indse, hvordan jeg skulle komme videre og i hvilken retning. Ikke at hun fortalte, “at det er sådan du er, og sådan du skal gøre”. Jeg skulle selv indse det  gennem sparring med Lene og på baggrund af opgaver, jeg havde lavet omkring mig selv og mine erfaringer. Derigennem fandt jeg ud af, hvad jeg egentlig brændte for at lave, og hvordan jeg skulle omsætte mine kompetencer og erfaringer fra Forsvaret i den ønskede retning.Dette var særdeles brugbart ikke alene til at identificere mulige jobs at søge, men også helt basalt som at udfylde et CV.

Som person er Lene herlig at arbejde sammen med. Hun er meget jordnær og lige til og har et smittende humør.

Jeg vil meget gerne anbefale Lene til alle, der som jeg, har behov for at erkende sine egne styrker og svagheder, og som har behov for hjælp til at finde det helt rigtige job.

Christian Bak – IT Team Lead/Project Manager – Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Jeg har samarbejdet med Lene Soelberg/People2Grow siden 2013.

People2Grow har over flere omgange, i tæt samarbejde med ledelsen, været med til at rekruttere nøglepersoner til de virksomheder, som jeg har været ansvarlig for. Herudover har jeg brugt People2Grow  i individuelle mentorforløb for ledere og medarbejdere. I forbindelse med krævende forandringsprocesser har People2Grow udarbejdet og faciliteret større forløb for organisationen.

Lene Soelberg har en unik evne til at skabe tillid –  en tillid, der åbner op for de mennesker, som hun arbejder med. Denne evne  er kraftigt medvirkende til, at de krævende forandringsprocesser man ofte arbejder med i virksomheden, bliver mulige og skaber den værdi man gerne vil opnå.

Lene Soelberg forstår vigtigheden af og formår samtidig, at komme ind til kernen og dreje på de rette håndtag, så de tiltag, der efterfølgende bliver iværksat, også bliver gennemført med størst mulig succes. Lene Soelberg evner yderligere at være med i hele processen og ikke mindst følge op og sikre, at alle når i mål.

Klaus Brock - CEO

Jeg brugte People2Grow som sparring i overgangen fra at være ingeniørspecialist til leder. Gennem samtalerne med Lene udfordrede hun min sædvanlige ingeniørmæssige måde at tænke på, og gav mig et refleksionsrum til at finde mit eget kompas i ledelsen af mennesker. Lene er meget behagelig som samtalepartner og virkelig god til udfordre der hvor det både gør ondt og godt. Hun evner at balancere i en glidende overgang mellem coaching, sparring og rådgivning, i en åben og transparent dialog. Jeg har fuld tillid til Lene, og hun har min varmeste anbefaling.

Civilingeniør, 35 år

Jeg startede ud med at skulle have hjælp til at skabe mere struktur på min hverdag. At få en accept af, at det er ok, at jeg er “ineffektiv” når det betyder, at mine folk er effektive. Desuden fik jeg fortalt mine medarbejdere, at i et given tidsrum på dagen ville jeg gerne have fred, så jeg selv kunne få produceret det,  jeg gerne ville. Jeg fik struktureret ugen, så jeg-  når det brændte på vidste-  hvordan jeg skulle nå såvel de ting, som vi bare skulle  nå, og samtidig også flytte os på de ting, som vi burde flytte os på – set i et mere langsigtet perspektiv.

I et forløb som det jeg har været igennem, så betyder det for mig meget, at “man kan sammen”. Og så var Lene god til at komme ind til problemstillingens kerne og  lade mig selv finde svarene.. I den del var Lene også skarp på at fastholde emnet og ikke lade det glide ud i “ubrugelig snak”.

Morten Schousboe Rasmussen - M.Sc. P.hD. – Senior Design Ingeniør

Jeg var i en periode af mit liv hvor jeg havde brug for retning og en dybere forståelse af mig selv. De nye udfordringer, som jeg stod overfor,  var jeg ikke personligt rustet  godt nok til. Jeg havde derfor brug for at tale om og se min udvikling og mig selv fra en anden vinkel. Her har Lene og People2Grow været omdrejningspunktet for den udvikling, jeg har været igennem.

People2Grow har givet mig værktøjer til at forstå mig selv og arbejde med mig selv som individ og med de udfordringer, som fylder. Lene er åben, forstående og tager sig tid til at forstå. Hun er også konsekvent og fortsætter, indtil du som person har nået dit mål.

Jeg kan klart anbefale People2Grow, om du er fra det private, det offentlige eller har egen virksomhed. Jeg har fået en dybere forståelse af mig selv. Det har gjort mig bedre til at skabe overblik og træffe beslutninger, og jeg er blevet en stærkere leder.

Christian Toft –Owner - Plinthit

I en rekrutteringsproces har vi ofte brugt People2Grow som en form for “second opinion”. Vi vælger nogle kandidater ud, som vi vil arbejde videre med. Og her kommer Lene så ind over i forhold til at profilteste og dybdeinterviewe udvalgte kandidater.

At ramme rigtigt første gang betyder enormt meget i en mindre virksomhed som vores. People2Grow er fantastisk dygtige til at gå i dybden på folks kompetencer og personligheder. De tager et spadestik dybere ned i det, den enkelte kandidat nu har med i bagagen, og det gør, at vi får nogle profiler, som vi kan arbejde videre med på et helt andet niveau.

Lene er et meget behageligt menneske at arbejde sammen med, og hun har stor indsigt i hvordan hele virksomhedens værdikæde fungerer – kommercielt, udviklingsmæssigt og i produktionen.

Liv-Janne - Direktør - KR

Kontakt People2Grow på tlf. 26 36 01 88