Databeskyttelsesforordningen

Hvilke personoplysninger behandler People2Grow:

I forbindelse med rekrutterings-, outplacement-, og udviklingsforløb behandler vi som udgangspunkt almindelige personoplysninger.

 

Til hvilke formål behandler vi personoplysninger:

Formålet med at behandle dine oplysninger er:

  • Rekrutteringsformål
  • Udviklingsforløb
  • Outplacementforløb

 

Dataansvarlig:

People2Grow er den dataansvarlige i forhold til ovenstående personoplysninger. Vi har derfor indgået en skriftlig databehandleraftale med relevante samarbejdspartnere, hvori disse også forpligter sig til at leve op til gældende lovgivning. Du kan således være tryg ved, at vi behandler dine data med omtanke og i overensstemmelse med EU’s Persondataforordning.

 

Opbevaring:

Helt fra starten, når vi møder dig i forbindelse med et rekrutterings,- outplacement,- eller udviklingsforløb vil vi informere dig om, hvordan vi i praksis arbejder med sikkerheden omkring dine data.

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til at opfylde de formål, der er beskrevet ovenfor. Du kan til enhver tid anmode om, at få slettet  dine personoplysninger hos os . Dette kan ske ved at maile din anmodning til mail@people2grow.dk

Vi anbefaler dig, at du kontakter os, hvis de personoplysninger, som du har fremsendt i dit CV, din jobansøgning eller andet relevant materiale ændrer sig.